Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров заяви    Днес ръководството на

...
Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров заяви    Днес ръководството на
Коментари Харесай

Боримиров: Петрис поиска 25 хиляди евро, това нормално ли е?

Изпълнителният шеф на Левски Даниел Боримиров заяви    Днес управлението на " сините " даде конференция на " Герена ".

„ Има въпреки всичко финансови параметри, с които би трябвало да се съобразяваме. Всеки един наш трансфер ще бъде добре обмислен и тогава ще се работи “, показа Боримиров.

„ Комуникирах с наши почитатели, които са потърпевши. Извиних им се. Министерство на вътрешните работи са хората, които се грижат за протичащото се на стадиона “, добави той по отношение на грозните подиуми по време на дербито с ЦСКА.

Директорът разкри и повече за напусналите Георги Миланов, Жереми Петрис, както и Андриан Краев, който отхвърли да подпише нов контракт и бе отхвърлен от първия тим.

„ С Георги Миланов беседва Христо Йовов, думите му бяха, че ние не можем да си позволим заплатата, която Миланов желае. Ние всички се вместваме в някакви параметри, не можем да обещаваме грандиозни суми, които не можем да си позволим. Такъв е и казусът с Петрис и Краев. Петрис изиска сума от 25 хиляди евро, мислите ли, че е обикновено? Ако можехме, щяхме да беседваме, само че това е в областта на фантастиката “, съобщи Боримиров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР